Kontraster

Ibland händer allt på en gång. Denna vecka så gör jag så vitt skilda saker som att introducera Theodor Kallifatides för ett hundra litteraturintresserade eskilstunabor. Och imorgon så ska jag intetrvjua Europe i Västerås. Kontraster som sagt...

----------

Donald Rumsfeldt har avgått efter sex år som krigsminister i USA. detta som en konsekvens av att republikanerna tagit storstryck i kongress- och senatsvalet. Till sin oerhörda förvåning upptäckte GWB folk inte gillar krig.

----------

Hur svårt ska det vara att byta halvljulampa på en Ford Focus? Så pass svårt att det ska ta en och en halv timme att få loss skiten och sen försöka lirka in alltihopa igen. Varför placerar man ett bilbatteri precis bakom strålkastaren så att man är tvungen att bända armar och händer i omöjliga lägen för att komma åt? Jag bara frågar.

-----------

Idag bad SJ först om ursäkt för ett försenat tåg. Sen band man om ursäkt för det försenade tåget igen samt det försenade utropet på perrongen. Jag är ledsen SJ, det hjälper inte. Folk blir fortfarande förbannade.

Inga kommentarer: