Motstånd

Frank Zappa sade en gång att dumheten är den centrala byggstenen i universum. Jag är alltmer övertygad om att han har rätt. Se er omkring. En man i södra Sverige får sitt musikintresse klassat som handikapp.

Sen när är musik ett handikapp?

Personer som Marcus Birro blir förlöjligad av ivriga kulturkonservatister när han hävadar att kultur och litteratur är det viktigaste som finns. Birro visar känslorna. Därför blir han ett lätt byte för kulturmobbarna.

Den etablerade kulturvärlden är trång. Och kall.
Därför finns Riotbrain.se
En motståndsrörelse.
Vi är en del av det underjordiska nätet av kulturpartisaner med pennan, penseln, kameran och ordet som vapen. Och vi ska sabotera så mycket vi bara kan för de etablerade konservativa kulturskrået vi bara kan. Och vi kommer helt enkelt att göra det genom att vara oss själva. Genom att skriva det vi tycker, intervjua de vi tycker gör livet lättare att leva. Vi tänker visa upp det som vi tycker är kultur. Ibland kan det vara samma sak som etablerad kultur och ibland något helt annant.

Du kan hjälpa till. Besök de små gallerierna i källare, lyssna på poesiuppläsningar, gå på spelningar med lokala okända band. Utsätt dig för upplevelser och du kommer att känna hur friheten invaderar din hjärna.

Och så skickar du ett mail till Riotbrain.se och berättar om din upplevlse för oss.
Riotbrain. se är en motståndsrörelse.
Vi smider planer för hösten.
Var beredd...vänta på signalen.

1 kommentar:

Anonym sa...

På Tiden. Räkna in mig! Marcus Birro