Ett år senare

Barney vill vara Alf Svensson...
Vi går in i september månad och se på den, vi har bloggat i ett helt år nu. Så Riotbrains blogg firar ett år i livet. Tänk vad tiden går fort. Tack till er som regelbundet tittar förbi och läser de ganska banala observationerna som postas här. Jag lovar att försöka göra det lite intressantare i fortsättningen.

I slutet av månaden hoppas vi kunna presentera en ny uppdatering av Riotbrain.se. Redaktionen skirver febrilt på nytt material men redan nu kan jag avslöja lite av innehållet. Ni kan se fram emot en betraktelse av svensk rockabilly samt en ny Riotbrain Webcast, denna gång pratar vi om moral och etik med Barney Greenway till vardags sångare i det legendariska grindbandet Napalm Death. Dessutom har vi ett par intervjuer på gång med svenska och internationella personligheter samt några litterära tips.

Nu är ni nyfikna va?

Nå, håll ut. Det kommer som man säger snart mera.

Avslutningsvis vill jag bara delge er att det bästa i livet just nu är att gå upp klockan halv sex en fredagmorgon, lätt förkyld, pyrande höst utanför fönstret, sittandes i soffan efter frukost med en leende två månader gammal son i knät. Sån lever man på en hel dag.

1 kommentar:

Matti Ståhlberg sa...

Lite tomt har det ju varit....
Men mellan Pampers o bröstmjölkstillägg så kanske det inte existerar så mycket kreativitet. Mer varandet i stunden förmodar jag...
Njut av stunden Farssan!