This machine kills fascists


Du gamla du fria...

Så var valet över. Alliansen vann och Persson kan dra sig tillbaka till sin herrgård (58 hektar stor...) i Sörmland. Ni noterade väl hur lättad han såg ut?

Men det verkligen upprörande är att 1,9% av valmanskåren röstade på Sverigedemokraterna. I de lokala valen till fullmäktige ännu fler. I Landskrona så mycket som 22%. I min egen hemkommun så tyckte 293 personer att Sd var ett rimligt alternativ. Det är två platser i fullmäktige det.

Har man läst Sd:s motioner så inser man snabbt att det är främlingsfientliga åsikter inlindade i lull lull om äldrevård och arbetsmiljö i kommunens skolor. Det sistnämnda ska lösas genom att religiösa kläder ska förbjudas. Och det är ju oftast muslimer som har det på sig.

Skäms svenska folk. Skäms.

Vår uppmaning till våra kommunala politker är att inte drabbas av panik och göra några förhastade åtgärder i fullmäktigesalen. Det är precis det dom vill för då blir de martyrer och får ännu fler röster i nästa val. Vi uppmanar er att debattera med Sd om deras motioner. Tvinga upp dem i talarstolen och be dem förklara paragraf för paragraf, mening för mening. Då visar det sig snart att det bara är varm luft i en xenofobisk sufflé.

Riotbrain har tagit ställning. Vi hoppas att ni är med oss.

Avanti popolo!

1 kommentar:

Matti Ståhlberg sa...

Det är så jäkla tragiskt!
De kom in i kommunfullmäktige här uppe också.


Nä man får muntra upp sig med sånt här istället:

http://www.catsthatlooklikehitler.com/